Al meer dan 7.500 piloten opgeleid! Volledige ontzorging Drone-experts met jaren ervaring
Contact

ADVIES & PROJECTEN

De ontwikkeling van drones biedt voor verschillende sectoren vele kansen en mogelijkheden.

Als ambitieuze pionieer gaan we daarom ook altijd op zoek naar deze kansen en mogelijkheden. Hierdoor lopen we altijd voorop en zijn we als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties. Zo dragen we actief bij bij de ontwikkeling van de drone industrie. 

 

 

Urban Air Mobilty

De ontwikkeling van drones brengt ook kansen met zich mee op het gebied van mobiliteit: Urban Air Mobility (UAM). Door de komst van deze nieuwe vorm van mobiliteit gaat er in de toekomst enorm veel veranderen in onder meer het transport van mensen en goederen. Drone Flight Company was als projectpartner al betrokken bij een aantal Europese projecten gericht op de ontwikkeling van UAM:

- VUTURA

- AMULED

- MONIFLY

Drone Flight Company adviseert organisaties in onder meer de haalbaarheid en de inrichting van specifieke UAM-projecten. Meer weten over UAM of benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op!

Counter drone

Naast de vele mogelijkheden brengen drones voor sommige locaties of organisaties ook veiligheidsrisico's met zich mee. Drone Flight Company ondersteunt bedrijven en overheidsinstanties ook bij het monitoren van drones binnen een bepaald luchtruim. De mogelijkheden:

- 80% van de huidige drones kan worden gedetecteerd

- Mogelijkheid om 24/7 live het drone gebruik te monitoren

- De exacte locatie van zowel de drone als de piloot kan worden uitgelezen

Benieuwd naar de mogelijkheden of een demo?

Neem contact op!

Testen

In samenwerking met Space53 faciliteert Drone Flight Company testen met experimentele drones. Dit is mogelijk omdat we beschikken over een speciale beschikking afgegeven door Inspectie, Leefomgeving en Transport. Door deze beschikking mogen wij binnen de proeftuin van Technology Base onbeperkt testen met nog niet gecertificeerde technologie. Wat is er mogelijk:

- Testen met niet gecertificeerde technologie 

- Afgeschermde testomgeving met 3 kilometer lange start- en landingsbaan

- Uitvoeren van (B)VLOS-vluchten zonder specifieke vergunning

NEEM CONTACT OP!

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van drones binnen jouw organisatie?

NEEM CONTACT MET ONS OP!