Voldoe jij aan de regels voor commercieel vliegen met drones?

Bent u in bezit van een licentie?


Heeft u uw toestel technisch laten keuren?


Heeft u een operationeel handboek?


Bent u verzekerd?


Drone opleidingen

Overzicht van alle drone opleidingen

DroneBewijs (301)

De basis van wat u moet weten om als particulier in Nederland met een drone te vliegen. Na afloop ontvangt u het DroneBewijs. Kosten voor deze opleiding: €45,- (incl. 21% BTW).

Boek cursus Informatie

ROC-Light

De ROC-Light licentie is een wettelijk erkende basis licentie om commercieel met drones te mogen vliegen. Kosten voor deze opleiding: €900,- (excl. 21% BTW).

Boek cursus Informatie

RPA-L

De RPA-L drone opleiding is bedoeld voor iedereen die bedrijfsmatig onder een ROC wil vliegen. Dit is een erkende opleiding volgens de Regeling op afstand bestuurde luchtvaartuigen. Kosten voor deze opleiding: €3500,- (excl. 21% BTW).

Boek cursus Informatie

Praktijk drone training

Overzicht van alle drone praktijk opleidingen

UTC Aerial Photography - Weekend

De focus van deze training ligt op videografie. Je leert de film toepassingen, beeldcomposities, instellingen en vaardigheden die nodig zijn om veilig te werken en schitterende beelden te maken en bewerken. Kosten voor deze opleiding: €1775,- (excl. 21% BTW).

Boek cursus Informatie

UTC Aerial Photography - Professional

Deze vijfdaagse training is bedoeld voor journalisten, cameramensen, fotografen of andere beroepen waarbij de drone commercieel gebruikt wordt met als doel foto of video materiaal te verzamelen. Kosten voor deze opleiding: €1775,- (excl. 21% BTW).

Boek cursus Informatie

UTC Inspection

Deze tiendaagse training is bedoeld voor professionals die als drone piloot of payload operator aan de slag gaan met het uitvoeren van inspecties in industriële omgevingen. Kosten voor deze opleiding: €5350,- (excl. 21% btw)

Boek cursus Informatie

Drone opleiding volgen bij Drone Flight Company

Wanneer u met een drone gaat vliegen, maakt u gebruik van het luchtruim. Dit luchtruim moet veilig worden gedeeld met andere gebruikers, dus het is van belang om rekening te houden met elkaar. Hier zijn regels voor opgesteld, welke u moet kennen om veilig en verantwoordelijk te kunnen vliegen met drones. Het vakkundig vliegen met een drone is een kwestie van leren hoe de drone te besturen. Bij Drone Flight Company leert u daarom niet alleen veilig, maar ook vakkundig te vliegen met een drone.

We bieden diverse opleidingen aan, waardoor er altijd wel een opleiding is die aansluit bij uw drone wensen. De opleidingen bestaan uit een praktijk gedeelte en een theorie gedeelte. Bent u geslaagd voor de opleiding? Dan ontvangt u namens ons een certificaat. Afhankelijk van de gevolgde opleiding kunt u met dit certificaat uw brevet aanvragen bij de ILenT.

Overzicht van DFC diensten