Werkwijze

Onze methode

Aan de hand van ons CPSR-model ondersteunen we bedrijven en organisaties bij de succesvolle integratie van drones. Tegelijkertijd dient het CPSR-model ook als houvast voor elke drone operatie. Controleer of alle benodigde opleidingen en vergunningen aanwezig zijn, stel een plan van aanpak op en voer de operatie veilig uit.

Check

01 CHECK

We lichten gezamenlijk uw organisatie door om te bepalen waar drones succesvol kunnen worden ingezet. Deze analyse maken we vanuit het framework Office, Pilot, System. In een uitgebreid rapport beschrijven we de benodigde vergunningen en opleidingen en adviseren we ook op het gebied van hardware. Dit rapport lichten we toe in een presentatie waarin we ook het tijdspad en het investeringsvoorstel.

Prep

02 PREP

Na goedkeuring van het rapport is het tijd om aan de slag te gaan. Terwijl de piloten hun opleiding volgen op een van onze opleidingslocaties, regelen wij alle benodigde vergunningen, handboeken en verzekeringen. Daarnaast kiezen we samen de beste drones en sensoren uit. Deze fase wordt afgesloten met een workshop waarbij we het inmiddels uitgewerkte rapport toelichten aan alle betrokken personen.

Safe

03 SAFE

Vanaf dit moment kunnen jullie zelfstandig de drone operaties uitvoeren. Jullie focus ligt hierbij op het uitvoeren van de drone vluchten, die van ons op jullie waar nodig te ondersteunen. Je hebt een vast contactpersoon voor als je wensen en behoeften. Naast het benodigde onderhoud ondersteunen we waar nodig bij vluchtuitvoeringen of aanvragen. Indien het geval van een calamiteit staan we jullie uiteraard ook bij.

Repeat

04 REPEAT

De voorgaande drie stappen willen we elk kwartaal herhalen. Zo zorgen we ervoor dat jullie altijd up to date zijn van alle wet- en regelgeving of ontwikkelingen op het gebied van hardware. Daarnaast is het een goed moment om de werkzaamheden te evalueren en waar nodig bij te sturen. Drone Flight Company verbindt zich graag als de partner op drone gebied aan uw organisatie.

Heb je interesse? Laat je gegevens achter

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.